Autoriseret entreprenør

Nedrivning af huse

Søren & Søn ApS har langvarig erfaring indefor entreprenør branchen, herunder kloak, fundamenter og jord-beton. Med +10 gravemaskiner af forskellige størrelser og profesionelle maskinfører, tilbyder vi kvalitet og tidsbesparelse på en rang af forskellige entreprenør opgaver. 

Nedrivning af huse

Vi tilbyder nedrivning af huse

Ved nybyggeri er det ofte tilfældet at et eksisterende hus skal nedrives. Dette kan være en uoverskuelig process, men for os er det hverdag.

Søren og Søn ApS tilbyder nedrivning af parcelhuse og sommerhuse, og mindre ejendomme. Vi tilbyder udover nedrivningen, også bortskaffelse af affald, udgravning og etablering Af fundamenter. For mere herom, læs bl.a. Udgravning af kælder, Opgravning af olietanke, Opbankning og udgravning af gamle fundamenter, Terræn regulering / flytning af jord.

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende og konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver for små eller for stor, og vi rykker derfor altid ud til kunder som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide