Autoriseret entreprenør

Støbning af gulve og terrændæk

Søren & Søn ApS har langvarig erfaring indefor entreprenør branchen, herunder kloak, fundamenter og jord-beton. Med +10 gravemaskiner af forskellige størrelser og profesionelle maskinfører, tilbyder vi kvalitet og tidsbesparelse på en rang af forskellige entreprenør opgaver. 

gulv og terrændæk

Få lavet gulv og terrændæk

Hos Søren og Søn ApS har vi en langvarig erfaring med støbning af gulve og terrændæk, både i ejendomme og i nyetablerede boliger. Vores ekspertise indenfor dette område tillader os at tilbyde en lang række af støbe muligheder. Dette er i forbindelse med etablering af gulve og terræn dæk.

Vi har udover vores egne folk, også et stærkt samarbejde med geoteknikere, ingeniører og andre fagfolk, som vi kan inddrage i etablering af terrændækket. Det er fordi området hvorpå terrændækket skal etableres kan kræve inddragelse af flere tekniske undersøgelser.

Dette er primært med henblik på at sikre at terræn ikke “sætter sig” igennem årene, og at vi dermed er 100 % garant for at støbningen er af højeste kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med sikring af korrekt støbning, så der er længst levetid

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende samt konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver er for små eller for store. Derfor rykker vi altid ud til kunder, som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Støbning af inspektions grave

Vi tilbyder også støbning af inspektions grave

Støbning af inspektions grave er oftest nødvendigt i forbindelse med kasser til el-kabler, rør og andre underjordiske installationer. Støbning af vægge og kældervæg, også kaldet understøbning af vægge under fundaments kant.

Da mange ejendomme i Danmark er af ældre dato, oplever vi ofte i forbindelse med renovering af fundamenterne, at renderne ikke er tilstrækkelig dybe. Dette er særligt tilfældet, når der skal isoleres med 300 eller 400 mm under terræn. Det er for at sikre et korrekt indeklima.

Vores langvarige erfaring har vist, at der i mange af disse sager skal ske en støbning af render, i entreprenør sprog, kaldet understøbning af vægge under fundaments kant. Dette indgreb betyder at der skabes plads til isolerings tykkelsen, og at husets render, sokkel og ydervægge ikke tager skade nogle år efter etableringen af arbejdet.

Vi sikrer os at alle fundaments render er i den korrekte dimension, og vi bistår med etablering af understøbning af vægge under fundaments kant. I Søren og Søn ApS har vi både erfaringen og kompetencerne til at bistå vores kunder med denne form for entreprenør opgave. Vi har ligeledes maskinerne til at kunne forenkle denne process, som derfor sikrer at du som kunde både opnår det bedste og hurtigste resultat.

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide