Autoriseret kloakmester

Spuling og rens af kloak

Søren & Søn ApS har langvarig erfaring indefor entreprenør branchen, herunder kloak, fundamenter og jord-beton. Med +10 gravemaskiner af forskellige størrelser og profesionelle maskinfører, tilbyder vi kvalitet og tidsbesparelse på en rang af forskellige entreprenør opgaver. 

Spuling og rens af Kloak​

Få spulet og renset kloak

Søren og Søn ApS tilbyder hurtig og effektiv rens og spuling af kloak. Er kloakken tilstoppet, kan vandet ikke løbe ud, og oplever du at der sker vandopstuvning i din håndvask eller toilet, så skal du kontakte os, så vi kan udbedre problemet med vores højteknologiske kloak spuler.

Vi tilbyder derfor rens af afløbsrør og kloakrør, og faldstammer, således at afløb- og kloaknettet kan fungere optimalt. Kloakspuling er den absolut billigt måde, hvorpå du få løst tilstopnings problemet.

Fra vores centrale placering i Vallensbæk, kan vi med kort varsel rykke ud til Storkøbenhavn og resten af sjælland.

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende og konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver for små eller for stor, og vi rykker derfor altid ud til kunder som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide