Autoriseret entreprenør

Støbningen af fundament

Søren & Søn ApS realiserer dine drømme om et nyt hus, ny tilbygning, nyt anneks eller et nyt sommerhus. Vi er lige akkurat den entreprenør som du skal kontakte, hvis du ønsker at får etableret et af de ovenstående. Vi har over 20 års erfaring med støbningen af fundamenter til helårshuse, sommerhuse og andre typer af bebyggelser.

Støbningen af fundament

Støbning af fundament

Søren & Søn ApS realiserer dine drømme om et nyt hus, ny tilbygning, nyt anneks eller et nyt sommerhus. Vi er lige akkurat den entreprenør som du skal kontakte, hvis du ønsker at får etableret et af de ovenstående.

Søren & Søn ApS har over 20 års erfaring med støbningen af fundamenter til helårshuse, sommerhuse og andre typer af bebyggelser. 

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende og konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver for små eller for stor, og vi rykker derfor altid ud til kunder som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Støbningen af fundament

Renovering og udskiftning af ældre installationer

Intet fundamet, intet hus. Det er den helt rigtige betegnelser for ethvert byggeri. Etablering af et fundament er aldrig ens, da det altid handler om at have de korrekte jordbundsundersøgelse for at kunne etablere et solidt og stærkt fundament.

Etablering af et fundament kræver ofte udgravning, som også er er vores spidskompetencer. Som entreprenør igennem mange år har vi opnået erfaringen og ekspertisen til at kunne bistå dig med processen for etablering af fundamentet, herunder korrekt udgravning med profesionelle maskinførere, dybdegående kendskab til jordbundsforhold, beton støbning af fundament med de bedste materialer på det danske marked.

Vi tilbyder etablering af fundamenter både med og uden udgravning.

Fundamenter

Vi tilbyder etablering af fundamenter både med og uden udgravning.

Hos Søren og Søn ApS har vi en langvarig erfaring med støbning af gulve og terrændæk, både i ejendomme og i nyetablerede boliger. Vores ekspertise indenfor dette område tillader os at tilbyde en lang række af støbe muligheder i forbindelse med etablering af gulve og terræn dæk.

Læs mere

Hos Søren og Søn ApS har vi en langvarig erfaring med støbning af gulve, både i ejendomme og i nyetablerede boliger. Vores ekspertise indenfor dette område tillader os at tilbyde en lang række af støbe muligheder i forbindelse med etablering af gulve.

Læs mere

Hos Søren og Søn ApS har vi en langvarig erfaring med støbning af terrændæk, både i ejendomme og i nyetablerede boliger. Vores ekspertise indenfor dette område tillader os at tilbyde en lang række af støbe muligheder i forbindelse med etablering af terræn dæk.

Læs mere

Støbning af inspektions grave er oftest nødvendigt i forbindelse med kasser til el-kabler, rør og andre underjordiske installationer. Støbning af vægge og kældervæg, også kaldet understøbning af vægge under fundaments kant.

Læs mere

Støbning af inspektions grave er oftest nødvendigt i forbindelse med kasser til el-kabler, rør og andre underjordiske installationer. Støbning af vægge og kældervæg, også kaldet understøbning af vægge under fundaments kant.

Læs mere

I Søren og Søn ApS tilbyder vi, som en ud af mange entreprenør opgaver, også opbankning og udgravning af fundamenter. Oftest forbinder folk dette med en simpel nedrivningsopgave, og det kan have grufulde økonomiske og miljø mæssige konsekvenser. Vi kan derfor tilbyde opbankning og udgravning med inddragelse af tung maskineri til at kunne bistå vores kunder med denne del, og samtidig sikre en korrekt affaldshåndtering.

Læs mere

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide