Autoriseret entreprenør

Opbankning og udgravning af gamle fundamenter

Søren & Søn ApS har langvarig erfaring indefor entreprenør branchen, herunder kloak, fundamenter og jord-beton. Med +10 gravemaskiner af forskellige størrelser og profesionelle maskinfører, tilbyder vi kvalitet og tidsbesparelse på en rang af forskellige entreprenør opgaver. 

Opbankning og udgravning af gamle fundamenter

Vi tilbyder opbankning og udgravning af gamle fundamenter

I Søren og Søn ApS tilbyder vi, som en ud af mange entreprenør opgaver, også opbankning og udgravning af fundamenter. Oftest forbinder folk dette med en simpel nedrivningsopgave, og det kan have grufulde økonomiske og miljø mæssige konsekvenser. Vi kan derfor tilbyde opbankning og udgravning med inddragelse af tung maskineri til at kunne bistå vores kunder med denne del, og samtidig sikre en korrekt affaldshåndtering.

Som entreprenør har vi også rig erfaring som liason mellem kunde og myndigheder, og derfor tilbyder vi også vores kunder med assistance i forbindelse med papirarbejdet hos kommunen i forbindelse med nedrivning af denne form for projekt.

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende og konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver for små eller for stor, og vi rykker derfor altid ud til kunder som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide