Autoriseret entreprenør

Regnvandsledninger og LAR

Søren & Søn ApS har langvarig erfaring indefor entreprenør branchen, herunder kloak, fundamenter og jord-beton. Med +10 gravemaskiner af forskellige størrelser og profesionelle maskinfører, tilbyder vi kvalitet og tidsbesparelse på en rang af forskellige entreprenør opgaver. 

Regnvandsledninger og LAR​

Vi tilbyder regnvandsledninger

De sidste mange år har man landet over oplevet en stigende tendens til et ekstrem regn med oversvømmelser som konsekvens. Disse regnvandsoversvømmelse kan medføre større skader på ejendomme og arealer, og netop derfor vælger mange idag at forebygge dette med etablering af LAR anlæg. LAR er en forkortelse for Lokal Afledning af Regnvand.

Grundet belastningen som oversvømmelserne har medført, stiller kommuner landet over idag strenge krav til bortledning af regnvand på egen grund. Disse krav er baseret på klimahensyn, som du som borger kan bidrage til.

Oftest kan regnvand afledes på egen grund via forskellige anlægning, som er mere miljøvenlige og praktisk lettere at etablere i forhold til det offentlige kloaknet.

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende og konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver for små eller for stor, og vi rykker derfor altid ud til kunder som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

REGNVANDSLEDNINGER OG LAR​​

Hvad er LAR?

LAR betegnelsen dækker blandt andet over følgende anlæg, som Søren og Søn ApS kan bistå med at etablere:

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide