Autoriseret kloakmester

Renovering af kloak

Søren & Søn ApS er etableret af Aut. Kloakmester Søren Noltensmejer, som har over 20 års erfaringen indenfor Kloak, anlæg, fundamenter og jord-beton.

Renovering af kloak

Renovering af kloaknet

Størstedelen af parcelhuse i Danmark er bygget i 1970-90, som idag har kloakker som er over 50 år gamle. Det betyder at rigtig mange kloakledninger og brønde, som blev bygget i beton, skal udskiftes til PP eller PVC.

Oftest ser vi dette i forbindelse med sager, hvor man ønsker et nyt badeværelse eller et nyt køkken, hvor kloakken er blevet forringet væsentligt. Her tilbyder vi renovering af kloakledninger og gennemløbsbrønde, så kloakken kan fungere optimalt.

Få et gratis tilbud

Få et konkurrence dygtigt tilbud indenfor 24 timer

Søren & Søn ApS tilbyder service af højeste kvalitet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig på bedst tænkelig måde igennem byggeprocessen. Derfor kan du kontakte os Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan afgive et uforpligtende og konkurrence dygtigt tilbud. 

Vi er eksperter indenfor kloak, fundamenter og jord-beton. Ingen opgaver for små eller for stor, og vi rykker derfor altid ud til kunder som har brug for vores assistance.

Kontakt Søren & Søn idag

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Renovering af kloak

Renovering og udskiftning af ældre installationer

Ligeledes er der mange regnvansledninger, som også indgår kloaknettet, som er blev slidte og ødelagte igennem årenes løb, og disse renoveres også så de kan fungere optimalt. 

Ældre septik tanke eller samle tanke er også blandt de eksempler på kloakarbejde af ældre dato, som idag erstattes af nyere tanke. Dette er oftest tilfældet i sommerhuse og kolonihuse, hvor man ikke har forbindelse til offentlig kloakkering.

Tidligere opgaver

Udførte opgaver

Få et indblik i vores ekspertise ved at kigge igennem vores galleri af billeder. Uanset om det er et nyt fundament, udgravning af fundamenter eller kloakarbejde, viser billederne vores dedikation og kvalitetsarbejde. 

Previous slide
Next slide